Praha.cz

 
Business zprávy
Novinka v oblasti estetické medicíny: 6 nití, které spolehlivě vypnou obličej bez zásahu skalpelu
Pondělí, 30. březen 2015 09:44
Mediestetik

Estetická medicína v Česku je zase o krok napřed. Na trh přišla nová metoda Art Filting, která je tu pro muže i ženy, jež trápí početné a hluboké vrásky v obličeji a výrazně povadlá pleť. Pouhých šest biokompatibilních nití, které se během půl roku vstřebají, dokáže zpevnit kontury a omladit obličej s okamžitým efektem. Ten vydrží až čtyři roky.

Celý článek...
 
Máte trauma z řídkých vlasů nebo plešky? Do Čech právě dorazila novinka RealHair, která vás ho zbaví!
Středa, 18. březen 2015 08:26
Mediestetik

Nadměrné vypadávání vlasů je problémem, který častěji trápí mužskou část populace. Existuje ale i velké procento žen, které tuto nepříjemnost musí řešit. V Česku se objevila novinka RealHair, která tyto problémy dokáže odstranit. Jde o systém biokompatibilních polymerových štěpů s pravými vlasy. Tato metoda, kterou vytvořili odborníci v Itálii, je přitom třikrát levnější než klasická transplantace.

Celý článek...
 
Prahu 8 čekají velké změny: vznikne futuristické Rohan City!
Úterý, 03. březen 2015 13:21
Prahu 8 čekají velké změny: vznikne futuristické Rohan City!

Na území hlavního města vzniklo v posledních několika letech hned několik developerských projektů. Některým z nich se podařilo změnit tvář Prahy k lepšímu, jiné zapadly do stávající zástavby bez výraznějšího zájmu. Developeři se snaží předhánět a jít ještě dále. V současné době se připravuje věc dosud nevídaná – na území Rohanského ostrova má vyrůst projekt, který nemá obdoby. Jak změní tvář této lokality a na co vše je možné se těšit?

Celý článek...
 
Byty a rodinné domy v Praze se slevou až 300 000 Kč!
Pondělí, 02. březen 2015 09:07
Byty a rodinné domy v Praze se slevou až 300 000 Kč!

Developerská společnost Finep zahájila velkou jarní akci na nové byty a rodinné domy v Praze, které nabízí se slevou až 300 000 Kč.

Celý článek...
 
Tablety děti baví. Základní vybavení však nenahradí
Čtvrtek, 19. únor 2015 15:38
Učebna SSŠVT

Po celé České republice přestává být výuka s použitím tabletů raritou. Mobilní dotyková zařízení jsou módním trendem, který podporuje stát. O jejich roli ve výuce panují rozličné názory. Dle slov zástupců Soukromé střední školy výpočetní techniky v Praze je především žádoucí, aby bylo na řadě škol doplněno přednostně základní počítačové vybavení. Výuka na tabletech pak musí být postavena tak, aby žák informace nejenže na internetu našel, ale uměl si je zároveň zapamatovat.

Celý článek...
 
Vypadávání vlasů či lysiny už se neřeší transplantací, do Prahy přišla nová bezbolestná biokompatibilní metoda
Pátek, 13. únor 2015 13:53
Mediestetik

Doposud bylo úbytek vlasů možné řešit pouze parukou, tupém nebo transplantací vlasů. Do České republiky však nyní přišla metoda italského systému vlasových biokompatibilních polymerových štěpů RealHair. Tato mezinárodně uznávaná metoda, za kterou mnohaletý výzkum, dokáže vyřešit jakýkoliv úbytek vlasů, tedy od lysin až po drobné vypadávání vlasů. Jediné ošetření vám tak dokáže navrátit potřebnou hustotu i délku vlasů a s nimi i sebevědomí.

Celý článek...
 


Strana 12 z 21